https://medialine.al/mos-e-beso-po-deshe-ngjashmeria-dhe-historia-e-anne-hathaway-me-poetin-william-shakespeare/

Mos e beso po deshe. Burri i aktores Anne Hathaway ka një ngjashmëri të ngushtë me poetin William Shakespeare.

Gruaja e Shekspirit, e cila vdiq në 1623, quhej Anne Hathaway. Dramaturgu Shekspir një ditë shkroi “Jeta është shumë e shkurtër për të të dashur vetëm në një, unë premtoj të të kërkoj në jetën tjetër” !!

Gjysmat e kërkojnë dhe e gjejnë njëra tjetrën në çdo jetë dhe përgjithmonë….