Bashkëshortja e ish-kapitenit të kombëtares, Lorik Canës është kthyer në kohë për t’i publikuar disa foto me partnerin e saj.

Monika, i ka ndarë ato me ndjekësit e saj në rrjetet sociale teksa duken disa imazhe nga e kaluara. Nga një vëzhgim i thjeshtë duket se imazhet janë realizuar ndër vite dhe çifti nuk është se kanë ndryshuar shumë.

Së fundmi, ish-kapiteni i Kombëtares së Shqipërisë, Lorik Cana, dhe bashkëshortja e tij, Monika Ercoli, janë bërë prindër për herë të dytë pasi në jetë erdhi vajza e tyre.

loriku dhe Monika tashmë janë prindër të një djali dhe një vajze.