Në një aktivitet për problematikat e Maturës Shtetërore, kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi tha se kryeministri Rama synon shkatërrimin e të ardhmes së rinisë shqiptare. Në të njejtën kohë po mbahet edhe Asambleja e Përgjithshme e Partisë Socialiste.

 Ja deklarata e Monika Kryemadhit:

“Dëgjoja paradën e Ramës që çdo ditë e më shumë ka frikë nga plakja e tij. Frika e tij po shkon drejt shkatërrimit të së ardhmes së rinisë shqiptare dhe plakja e një rinie vjen duke shkatërruar arsimin, një brez që gjen zgjidhjen për tu larguar sa më shpejt nga vendi. Këta dinosaurët e sotshëm që janë përsëri të së shkuarës nuk mund ta ndalojnë rininë shqitpare të përmbysë këtë regjim diktatorial, që po uzurpon çdo ditë e më shumë çdo institucion mësimdhënie”, tha Kryemadhi.

Ajo shtoi se Rama e pranoi vetë se njerëzit nuk ushqehen me suksese, që sipas saj, janë thjesht në “imagjinatën e kryeministrit”.

BURIMI: TOP-CHANNEL.TV