Miley Cyrus në spital ndërsa i dashuri bë gjestin e madh

I dashuri i Miley Cyrus, Cody Simpson nxitoi të qëndrojë afër shtratin të saj, pasi këngëtarja u shtrua në spital pasi vuan nga bajamet.

Cyrus, 26 vjeçare, u shtrua në spital të martën dhe ndau një fotografi të vetes në një shtrat spitalor.

Më pas ajo postoi një video të Simpsonit, 22 vjeç, duke luajtur një këngë në kitarën e tij.
Në postimin në Instagram Story, ajo sqaroi se Simpson kishte shkruar këtë këngë pa titull për të.

Miley Cyrus në spital ndërsa i dashuri bë gjestin e madh
Ajo shtoi: “është shumë e vecantë që unë ta dëgjoj për herë të parë këtë këngë, dhe po i bëj presion që ta lançojë javën që vjen…dhe po funksionon!