Mijëra qytetarë po mblidhen para selisë së PD

0

Mijëra qytetarë po vërshojnë drejt selisë së PD në shenjë revolte ndaj skandalit të përgjimeve të publikuara në median gjermane ‘BILD’.

Bëhet fjalë për një miting të paparashikuar që nuk dihet se si mund të vazhdojë.

Ajo që konstatohet tek të pranishmit ëhstë revolta për varrosjen e votës së lirë nga banda kriminale në pushtet.

Qytetarët thonë se janë të gatshëm të bëjnë cdo sakrificë për mbrojtjen e demokracisë dhe të votës së lirë.

Nga të gjitha rrugët që të çojnë drejt selisë së PD, shihen qytetarë që janë adresuar dhe grumbulluar para oborrit të PD.

‘BILD’ publikoi sot skandalin më të madh të përgjimeve në Shqipëri ku konstatohen pazaret kriminale të qeverisë në blerjen e votave.