Merret vendimi për pronari i kompanisë Arbi Gardën

Dënohet me burg Arbër Çekaj, pronari i kompanisë Arbi Gardën, kamionët e të cilit u kapën në 2018 me sasinë rekord të kokainës prej 613 kilogramësh.

Dënimin e ka dhënë Gjykata e Posaçme kundër Krimit dhe Korrupsionit.

Duke qenë se gjykimi ka qenë i shkurtuar, Çekaj do të vuajë vetëm 14 vite burg, pasi ulet 1/3 e dënimit