LUMI FLE TAULANTI S’FLE

Masakra e pyjeve të Prrenjasit e Librazhdit, vazhdon intensivisht në progresion të drejtë me afrimin e fushatës.

Megjithë denoncimet tona, prerja ka kapur majat dhe shkretimi është galopant.
Bukuria e kësaj zone unike dhe pasuria e saj po shuhet me shpejtësi.
Asnjë ndalin nga policia, apo procedim penal.


Te gjithë e dinë që masakruesit veprojnë me bekimin dhe mbrojtjen e deputetit të zonës, por dhe të drejtuesve të pushtetit lokal.


Në të gjithë këtë territor, Balla njihet tashmë si “hasmi” i pyjeve.
Jo më kot një metër kub dru zjarri ka arritur shifrën rekord 55 mijë lekë.
Video-ja e mëposhtme👇 e tregon intinerarin e qetë të masakruesve të Partisë.
I kanë gjetur zgjidhjen dhe targave tani.


Meqenëse ne denoncuam para disa kohësh, lëvizjen e këtyre mjeteve me lëndë drusore pa targa, i kanë vendosur targa fallco si vetë shteti i rilindjes.
Banorët janë të revoltuar dhe shigjetojnë deputetin rilindas me shprehjen:
Shkumbini fle, hasmi i pyjeve s’fle!