Luçiano Boçi nga Elbasani: Jemi gati për betejën zgjedhore

 

Ish deputeti i Partisë Demokratike Luçiano Boçi shprehet optimist për betejën e ardhshme zgjedhore të Partisë Demokratike në Qarkun e Elbasanit. Ndër të tjera ai theksoi se anagazhimi është i madh edhe në zgjerimin e anëtarësisë.

POSTIMI I PLOTË

Të gatshëm për betejën zgjedhore dhe çdo betejë tjetër që do duhet të ndërmarrim!
Grupseksionet e lagjeve Dyli Haxhire, Qemal Stafa, Sul Papri në takimin e rradhës, shprehën angazhimin për organizim kapilar dhe zgjerim të anëtarësisë.