Është mbyllur fraksioni i parë i lojë në përballjen midis Lituanisë dhe Shqipërisë në kuadër të Ligës së Kombeve. 45 minutat e para dhuruan rrjeta të paprekura.

Shqipëria bëri një paraqitje dinjitoze në këto 45 minuta të para të luajtura ndaj Lituanisë në transfertë. Ekipi i Reja shfaqi agrisivitet dhe freski në repartin e sulmit ku nuk munguan edhe rastet, por pa mundësi konkretizimi në rrjete.

Nga ana tjetë kundërshtari  priti momente të kundërsulmit, por edhe të shfrytëzojë gabimet e ekipit tonë përfaqësues.

Renditja momentale e grupit është:

  1. Lituani 5 pikë
  2. Shqipëria 5 pikë
  3. Bjellorusia 4 pikë
  4. Kazakistan 4 pikë

MEDIA LINE NEWS