Leja për pazare dhe tallja online e Edi Ramës

Kufizimet e orareve janë një masë sigurie e imponuar nga protokollet shëndetësore e duhen respektuar.

Por ato nuk munden të shndërrohen në mjet tallje kryeministrore.
Këndej Rama u thotë qytetarëve aplikoni online, këndej shërbimi online i refuzon kërkesën.
Mirë që një pjesë e madhe nuk mund ta bëjnë, por dhe ato që e bëjnë nuk marrin përgjigjen e duhur.


Ndërkohë njerëzit kanë nevoja jetike për ilaçe, bukë, por dhe për të paguar faturat afrofe, për të cilat Rama ulërin si i marrë. Normal i quan paratë e veta ato.


Shiheni vete talljen online që Rama i bën njerëzve, më poshtë.
Policia online i kthen përgjigje negative qytetarit, me preteksin e futjes së ID-së gabuar.
Ndërkohë që nuk ka asnjë gabim.

Leja për pazare dhe tallja online e Edi Ramës Leja për pazare dhe tallja online e Edi Ramës Leja për pazare dhe tallja online e Edi Ramës

NGA LUÇIANO BOÇI