Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur p[asditen e sotme në qytetin e Vlors ku një person ka hedhur bensinë në dyert dhe ambjentet e disa dyqaneve në këtë qytet ndërsa i ka vendosur më p[as edhe flakën.

Mësohet se ngjarja ka ndodhur në lagjen historike të qytetit ndërsa flaka u është vednosur 6 dyqaneve si dhe është rrezikuar edhe një banesë.

Pasi ka hedhur lënden djegëse, personi ende i paidentifikuar por që është ndaluar nga Policia, iu ka vënë flakën me radhë ndërsa nga zjarri është përfshirë edhe një kabinë elektrike.

Forcat zjarrëfikëse kanë mbërritur në vendin ngjarjes dhe duke neutralizuar flakët

Mësohet se autori i cili është shoqëruiar nga Policia është një djalë i ri ndërsa janë gjetur në vendin e ngjarjes disa bidona të cilët kanë qenë të mbushur me benzinë.