Eshte ndaluar perkohesisht gara e Formula 1 qe po zhvillohet ne Muxhelo të Italise.

Aksidenti i pare ne start dhe aksidenti i frikshem ne rinisjen e gares kane cuar ne pezullimin e perkohshem te gares.

Deri me tani ne xhirot e para jane aksidentuar 6 makina dhe kane mbetur vetem 14 makina.