Shërohet edhe pacienti i parë nga COVID-19 në Kosovë i cili ka rezultuar negativ në testet e bëra ditën e sotme.

Është vetë ministri i shëndetësisë, Arben Vitia, që e bën me dije nëpërmjet një postimi në Facebook.

Brenda 24 orëve në Kosovë janë regjistruar dhe 8 raste të reja të personave me COVID-19 nga 89 teste që u zhvilluan.