Gazeta e madhe gjermane Bild nesër do të publikojë 16 përgjime të reja

Gazeta më e madhe në Europë, Bild do të botojë pergjime të reja, kjo referuar deklarimeve të dites së dielë.

Bëhet fjalë për 16 audio përgjime që kanë të bëjnë me blerjen dhe vjedhjen e votave nga qeveria e Edi Ramës dhe njerëzit e tij.

Por kush janë njerëzit që do të dalin në këto përgjime?

Burimet kanë bërë të ditur pse bëhet fjalë për personazhe nga sferat më të larta të qeverisë së Edi Ramës e deri tek ata më.të ulëta.