Kur çfrenohet genjeshtra!!

Kur çfrenohet genjeshtra!!

Rilindja thote, qe kane investuar ne sport me shume nga te gjithe ne keto 100 vjet.

Po keta vetem mezi po riparojne nja dy nga dhjetra stadiumet, qe ngriti partia e punes ane e mbane vendit.

Rilindja si askush tjeter ne keta 100 vjet ka rrembyer,shqyer e tjetersuar strukturat sportive te ngritura nga te tjeret dhe ka ngritur pallate.

Po per kete jane vertet me te “zotet” ne 100 vjet.