Çdo qytetar duhet të ketë kujdes ne konsumin e bukës e cila blihet  nga furrat.

Buka duhet të paketohet! Kështu bëhet një përllogaritje e përshkallëzuar:

Një furrë buke me personel të infektuar mund të infektojë në 1 ditë të vetme 1 lagje të tërë!

Gjithashtu dhe cdo Fastfood, byrektore apo punishte pastash mund të infektojë këdo që konsumon produktet e saj!

KINI KUJDES! BUKA NUK LAHET!

Por masa paraprake është ta thekni bukën sepse temperature e lartë mund të shkatërrojë koronavirusin.