Këshillë Presidenciale/ Lëri mashtrimet ordinere

Përplasja mes Presidentit të Republikës dhe Kryeministrit nisi nga shkelja që kreu i qeverisë i bëri marrëveshjes së 5 qershorit, e cila u firmos në prani të ndërkombëtarëve.

Në të gjitha reagimet publike, kreu i shtetit i ka përsëritur në formë këshille qëndrimin e tij kryeministrit: “Respekto 5 qershorin”.

Replikat mes dy drejtuesve të shtetit vijnë të pasqyruara më së miri në këtë karikaturë të publikuar në numrin e sotëm nga gazeta “Koha Jonë”.