A është paraja çelësi për një jetë të lumtur bashkëshortore?

0
Ndonëse dashuria është gjë e vështirë për ta gjetur dhe për ta mbajtur, duket se çelësi për një lidhje të lumtur mund të jetë...

Duket se Kim Kardashian nuk qëndron do larg publikut, ja fotot super me bikini

0
Kishte ditë që mungonte mediatikisht, por duket se Kim Kardashian nuk qëndron dot larg publikut dhe vëmendjes. Kim sot ka postuar foto me bikini...

Nikolas Cage midis milionave të fituara dhe jetesës anormale

0
150 milionë dollarë nuk zgjasin shumë nëse bën shpenzime aq të çuditshme sa Nicolas Cage. Aktori 54-vjeçar e ka ushqyer këtë reputacion duke grumbulluar...

A janë në një lidhje Albi Nako me Alba Hoxhën?

0
A janë zyrtarisht në lidhje Albi Nako dhe Alba Hoxha? Deri tani të dy nuk kanë pranuar asgjë, por që nga ndarja  vitin e...