Votimja dashuria e se ciles e ndau nga familja dhe njerezit e aferm

0
 Një dashuri që u bë burim konflikti midis familjes dhe vajzes tyre. Kjo ishte historia e trajtuar mbreme ne shoun "Dua te te bej...