E FUNDIT: Rama "shet" Vangjush Dakon

Satirë rilindase: Dako telefon Ramën pas vendimit të DASH

Rubrika e re Satirë Rilindase do të na shoqërojë këtej e në vazhdim nē portalin tonē online. Situata dhe deklarata tē ndryshme do të...