Mbi 750 gjyqtarë dhe prokurorë duhet të justifikojnë me dokumentacion ligjor, para organeve të Vetingut dhe përfaqësuesve të Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, ligjshmërinë e pasurive të deklaruara ndër vite.  Procesi i kontrollit të trefishtë, referuar paralajmërimit të fundit të...
Sulmi i kryetarit i VMRO-së, ish kryeministrit të Republikës së Maqedonisë Nikola Gruevski nuk ishte sulm ndaj një individi por ndaj një institucioni shtetëror sic është parlamenti. Kryetari i parlamentit është numri tre i shtetit dhe përfaqësuesi i tij...
Java që lamë pas u karakterizuar me dy lajmë të zymta, për rritjen e nivelit të vjedhjes nga kjo qeveri, por që të dy lajmet u përzien me mjegullën e madhe të skandaleve, arrestimeve, akuzave politike dhe teatrit të...
Nga Astrit Patozi Jemi te 20-tët nga fundi në botë për korrupsion, por ky lajm i zi duket se nuk përbën më ndonjë shqetësim në Shqipëri. Timonieri ynë vazhdon të mburret për sukseset e veta virtuale dhe çdo akuzë apo...