Neranxi: Justifikimi Ramës për uljen e pragut TVSH-së është absurd

Neranxi: Justifikimi Ramës për uljen e pragut TVSH-së është absurd

Neranxi: Justifikimi Ramës për uljen e pragut TVSH-së është absurd. Kryetari i Shoqatës për Mbrojtjen e Tregtarëve dhe Tregut të Shqipërisë Nikollaq Neranxi, ka...

Viti 2018 për shqiptarët, vit taksimi dhe tkurrje të xhepave

Duket se 2018 do të jetë viti i taksimi dhe tkurrjes së buxheteve familjare për shqiptarët, pas rritjes së taksës pronës, pas vendosjes së...

Ja vendi ku inflacioni ka bërë që për të blerë një bukë duhet një...

Sanksionet amerikane, trazirat e brendshme dhe politikat e gabuara financiare të ndjekur nga autoritetet vendase kanë bërë që bolivari, monedha venezueliane të humbasë zhvlerësohet...

Keshilli larte i shtetit , 1 miliard dollare jane shperdoruar nga arka e shtetit

Shifra tronditëse janë publikuar nga mediat, por edhe nga Kontrolli i Lartë i Shtetit në lidhje me zhdukjen e parave nga arka e shtetit. Në...

Është çelur faza e parakualifikimit për projektin Tiranë-Durrës- Rinas

Qeveria ka çelur fazën e parakualifikimit për kompanitë që do të jenë të interesuara të zbatojnë projektin e rehabilitimit të linjës hekurudhore Tiranë-Durrës, si...

Iu desh AKEP-it një vit për të kuptuar që ka efekt negativ ulja e...

Që në Shqipëri çudia më e madhe zgjat një 3 ditë këtë e dimë, por që t`a kuptojë AKEP mbas një viti që ulja...

Ja sa do të rritet akciza e cigareve në një periudhë kohore deri në...

Akciza e cigareve do të rritet së paku edhe me 11 % deri në vitin 2021, si një kusht që Shqipëria duhet të përmbushë...

Tabaku: Konçensionet e qeverisë tanimë janë kthyer në problem edhe për FMN-n

Debutetja e PD-së Jorida Tabaku ka reaguar në lidhje me çështjen e koncesioneve. Ajo është shprehur se ky nuk është më vetëm një problem...

Skandali me llogarite bankare dhe kreditë gjobisin Well Fargo me 1 miliardë dollarë

Gjiganti bankar amerikan “Wells Fargo” ka rënë dakord t’u paguajë agjencive rregullatore federale një miliard dollarë, për t’i dhënë zgjidhje akuzave se nuk arriti...

Gjirokastra midis papunsisë, vështirësisë ekonomike dhe eksodit të të rinjëve

Përtej propagandës ekonomike të qeverisë, situata në disa qytete sa po vjen dhe përkeq♪sohet shumë. Sot një hulumtimi Zërit Amerikës ka sjellë në vëmendje...