KUJDESNI/ Ja monedha që është më shumë e falsifikuar në vend

Depozitat kanë vijuar tendencën e rritjes së qëndrueshme edhe në tetor/ 300 milionë euro...

Depozitat kanë vijuar tendencën e rritjes së qëndrueshme edhe në tetor, ndonëse në ritme më të ulëta në krahasim me dy muajt e mëparshëm,...
Shënohet rasti i parë i një personi që infektohet për së dyti nga Covid

Pandemia fundos ekonomine, 17.5 trilionë humbje

Eksperti i ekonomisë Gjergj Buxhuku tha në emisionin “Opinion” se humbjet ekonomike të llogaritura në botë si pasojë e pandemisë shkojnë në 17.5 trilionë...
Bizneset | Nje mbyllje e dyte do falimentonte ekonomine

Covid godet bizneset, mbyllen 4900 subjekte

Pasoja që Covid-19 ka sjellë në ekonomi po ndihen më shumë te bizneset e vogla, që po detyrohen të mbyllin aktivitetin. Të dhënat nga Drejtoria...
Bizneset | Nje mbyllje e dyte do falimentonte ekonomine

Bizneset | Nje mbyllje e dyte do falimentonte ekonomine

Shumë sektorë të ekonomisë nuk e kanë marrë ende “veten” nga karantina e mars-prillit. Nga kriza e COVID-19, humbjet më të larta janë te...

Rritja e çmimeve në tetor/ Shqipëria renditet e katerta ne europe

Shqipëria u rendit e katërta në Europë për Rritjen e Përgjithshme të Çmimeve në muajin tetor sipas metodologjisë së Eurostat. Ndryshimi vjetor i matur nga...
Të sëmurët me Covid do të rimbursohen me dy paketa të medikamenteve

Të sëmurët me Covid do të rimbursohen me dy paketa të medikamenteve

Të sëmurët me Covid do të rimbursohen me dy paketa të medikamenteve, në varësi të trajtimit që do të kenë nevojë sipas vendimit të...

Basha/ Ndërsa Rama merret me trillime ekonomia po shkon në kolaps

Ndërsa Rama merret vetëm me trillime dhe gënjeshtra kundër meje, ekonomia jonë është në kolaps. Studimi i Fondit Monetar Ndërkombëtar tregon se Shqipëria është...
Kuvendi kalon buxhetin e 2021

Kuvendi kalon buxhetin e 2021

Kuvendi ka miratuar në seancën e sotme plenare buxhetin për vitin 2021. Buxheti i vitit të ardhshëm është miratuar me 84 vota pro, 14 kundër...

84% bizneseve shqiptare jane te prekur nga Pandemia

84% e bizneseve shqiptare deklarojnë se janë prekur nga kriza e pandemisë. Banka e Shqipërisë ka kryer dy anketa për efektet e Covid-19 në aktivitetin...
Bujqësia në mëshirë të fatit/ Të mbjellat po thahen sepse nuk mund të ujiten

Eksperti i ekonomisë/ Fondet e bujqesise shkojne tek grosistet e Rames

Eksperti i ekonomisë dhe drejtori i kabinetit në Partinë Demokratike, Dorian Teliti i përgjigjet kryeministrit Edi Rama për investimet në bujqësi, duke e akuzuar...