Karantina

Këngëtarja Ledina Çelo di gjithmonë si të rrëmbejë vëmendjen. Pavarësisht se vitet ikin, Ledina vazhdon të mbetet një femër seksi dhe këtë e tregon më së miri edhe në postimet në rrjete sociale.

Ulur në dysheme së bashku me të bijën, duket se Ledina ka zgjedhur mënyrën më të mirë për të kaluar periudhën në karantinë. Me flokët lëshuar, dhe gjysmë e ulur, Ledina ka ‘ndezur’ rrjetet sociale, ndërsa ka dhuruar një kërcim sensual.