Zhaklin Lekatari, drejtuesja e portalit “Tabu.al”, i është përgjigjur pyetjes nëse duhet kryer marrëdhënie seksuale në kohën kur në vend është përhapur koronavirusi.

“Unë e dua jetën më shumë se sa dua seksin. Unë sot i këshilloj njerëzit që të gjejnë mënyra të tjera për të stimuluar dhe komunikuar me njëri-tjetrin, për t’u dashur dhe jo fizikisht.

Në kohën e koronavirusit, i këshilloj njerëzit të qëndrojmë dhe të bëjmë dashuri 1 metër larg njëri-tjetrit. Praktikoni auto erotizmin, blini kukulla”, tha Lekatari.