Jonida Vokshi

Jonida Vokshi dhe Besnik Krapi nuk ndahen as në punë.

Në shtator të këtij viti dyshja kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë në një dasmë tejet të diskutuar. Ata organizuan dasmën në ambient të hapur në një prej resorteve në vijën e bregdetit Adriatik, konkretisht në Golem.
Tani jo bashkë vetëm si çift por do jenë bashkë edhe si kolegë.
Ata po punojnë në një film me metrazh të gjatë që është në përgatitje e sipër. Ky është një produksion shqiptar dhe ka temë një lidhje dashurie.