Armina Mevlani vishet si një lepurushe për festën e Halloween

 

Gjatë një interviste për “Top Albania Radio”, Armina ka folur mbi eksperiencën e saj si një nga blogeret e para në vend.

Ajo ka thënë se kjo mund të konsiderohet si një profesion me kohë të plotë sepse harxhon shumë kohë për të bërë një video, duke komunikuar me fansat, si dhe paguhet me këtë gjë.

Armina ka rrëfyer se kuotat e pagesave shkojnë nga 1000 deri në 2000 mijë euro cash, por ka raste kur në vend të parave merr të mira materiale nga kompania me të cilën bashkëpunon.