arilena

Këngëtarja Arilena Ara do të përfaqësojë Shqipërinë me këngën “Shaj” në edicionin e këtij viti në “Eurovision”.

Mësohet se në Roterdam është hedhur shorti, ku është përcaktuar renditja e performancave të këngëtarëve.

Arilena Ara do të ngjitet në skenë mbrëmjen e dytë gjysmëfinale dhe do të këndojë e 18-ta në radhë.

Nata e parë gjysmëfinale do të zhvillohet më 12 maj, nata e dytë më 14 maj, ndërsa finalja e madhe do të mbahet më 16 maj në Roterdam