Hidhen dyshime të reja mbi betejën ligjore të Britney Spears

Seri e re dokumentare ‘Framing ‘Britney Spears ka hedhur dritë mbi luftën famëkeqe të konservatoritetit të yllit pop.

Britney, ka mbyllur në një betejë ligjore për të hequr babanë e saj Jamie si kujdestarin e saj – një rol që ai e ka pasur që nga viti 2008 pas disa skandaleve nga ajo.

Njerëzit tashmë po flasin për mprehtësinë mendore të Britney,  duke thënë: ‘Ideja që Britney është një kukull që lëviz vetëm dhe i thuhet se çfarë të bëjë është tepër e pasaktë.’

Në dokumentarin e prodhuar nga New York Times, shoqja dhe ish-asistentja e yllit të muzikës pop, Felicia Culotta tha se ajo e di ‘nga dora e parë’ atë që Britney është ‘e aftë’.

Image

Image