Kompleksi Summer Depo Tiranë, një vlerë e shtuar e kryeqytetit

Kompleksi Summer Depo Tiranë, një vlerë e shtuar e kryeqytetit I ndodhur vetëm 2 kilometra nga qendra e Tiranës përbën një destinacion kryesor për çdo moshë, familjarë dhe grupe miqsh.

Ju mund të zgjidhni të shijoni një kafe, pije, koktejl apo edhe të provoni menunë e gatimeve të barit me miqtë, famijlen apo njerëzit tuaj më të dashur, duke kaluar disa momente çlodhëse nën pamjen e mrekullueshme që ofrojnë ambientet tona.

Për ata që duan të shijojnë një drekë apo darkë me familjen, miqtë apo edhe pune, Summer Depo Tiranë ju ofron një menu të pasur me gatime të shijshme të pregatitura me kujdes nga shefat e kuzhinës me eksperiencë disavjeçare. Në çdo pjatë ndërthuret tradita, arti i gatimit dhe pasioni. Ju mund të provoni shijen unike të kuzhinës tradicionale shqiptare, asaj italiane, gatimeve të detit dhe picerisë. Fëmijët kanë vëmendjen e duhur duke i dedikuar një menu speciale enkas për t`a.

MEDIA LINE NEWS | medialine.al