Habit Keisi Medini/ Kemi një javë që kemi ikur nga mendorja

Keisi Medini, vajza e këngëtarit të njohur shqiptar, Sabianit, është një prej personazheve publike që tërheq gjithmonë vëmendjen e ndjekësve përmes postimeve në rrjetet sociale.

Ndërkohë që edhe vendi jonë është në izolim prej  më shumë se dy muajsh, çdo  kush ka qenë i izoluar në shtëpi pa patur mundësinë të punojnë si normalisht.

Në një nga postimet e fundit këngëtarja shihet teksa kërcen twerk e afër saj ndodhet edhe një djalë, por krahas psotimit ajo ka shkruar:  Kemi 1 javë, kemi ikur nga mendorja.

Megjithatë këngëtarja e ka lënë të nënkuptuar se pa çfarë ka një javë, dhe pse po ik nga mendorja.

Ajo njihet për  veprimet e saj provokuese dhe gjithmonë di të tërheq vëmendjen në rrjetet sociale.