Gruaja djeg gabimisht 40 mije euro

Strudeli që kushtoi 40 mijë Euro. Alberto Vazzoler, ish dentisti 52-vjeçar nga San Donà di Piave në Tetorin e vitit 2016 fshehu paratë tek soba duke mos i deklaruar tek au to rite tet tatimore, por e fejuara e tij i bëri gj ëmën, pasi në furrën ku gjendeshin Eurot ajo poqi një strudel.

Silvia Moro, e fejuara e dentistit është përgjuar nga au tor itetet, dhe në një sms të dërguar motrës së saj, ajo shkruante “Kam bërë një ga fë, kam pje-kur strudelin në furrën ku ishin 40 mijë Euro të cilat u do gjën”.