Gjest i mrekullueshëm: Gruaja lind trinjakë ndërsa infermierja i shpëton jetën
Gjest i mrekullueshëm: Gruaja lind trinjakë ndërsa infermierja i shpëton jetën

E PABESUESHME NE LIBRAZHD, GRUAJA LIND TRINJAKE INFERMJERIA I DHURON GJAK PER T’I SHPETUAR JETEN

Në maternitetin e Librazhdit një nënë ka lindur trinjake. 32-vjeçarja ka kryer dy operacione të vështira të cilat zgjatën 6 orë. Alfonia Çota ishte në rrezik për jetën, por një infermiere e spitalit është ofruar për të dhuruar gjak dhe tani ajo gëzon shëndet të plotë.
Alfonie Çota solli në jetë tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë. Nëna i është nënshtruar dy operacioneve në spitalin gjinekologjik “Fadil Sinani” të cilat kanw zgjatur mbi gjashtë orë.

Për shkak të hemorragjisë ajo rrezikonte jetën, por infermierja Sadete Anastasi dhuroi gjak duke i shpëtuar jetën. Alfonia sëbashku me bebet gëzojnë shëndet te plotë. Ndihet e lumtur për ardhjen në jetë të tre fëmijëve të saj, por është e shqetësuar për rritjen e tyre.
Bashkëshorti i saj punon emigrant në Greqi dhe herë pas here sjell të ardhura, por jo të mjaftueshme për të mbajtur familjen dhe trinjakët. Cifti ka dy vajza 9 dhe 5 vjeçe. Tani familjes i janë shtuar edhe trinjakët Ambla, Elisjanoja dhe Damjani.