Martohet Norik Uka. Fotografi i njohur shqiptar ka qënë dëshmitar i shumë martesave përfshirë dhe të famshmëve, duke u siguruar që dita e tyre më e veçantë të dukej përrallore edhe në lenten e aparatit – ndërsa tani i ka dhënë fund beqarisë. Norik Uka u martua me Krenare Gjikolli, por dyshja nuk patën ndonjë aheng përveç ceremonisë formale. Çifti nuk patën një dasmë të madhe tradicionale mirëpo u siguruan që martesa e tyre të jetë më e veçantë. Udhëtuan drejt Stambollit ku realizuan disa foto, pastaj drejt Azisë Jugore për në Sri Lanka, dhe Maldives.

Fotografi i njohur shqiptar ka qënë dëshmitar i shumë martesave përfshirë dhe të famshmëve, duke u siguruar që dita e tyre më e veçantë të dukej përrallore edhe në lenten e aparatit – ndërsa tani i ka dhënë fund beqarisë.

Norik Uka u martua me Krenare Gjikolli, por dyshja nuk patën ndonjë aheng përveç ceremonisë formale.

Çifti nuk patën një dasmë të madhe tradicionale mirëpo u siguruan që martesa e tyre të jetë më e veçantë. Udhëtuan drejt Stambollit ku realizuan disa foto, pastaj drejt Azisë Jugore për në Sri Lanka, dhe Maldives.