Ferrari bëhet me krahë. Nuk ndalen as në Soçi të Rusisë

Mesa duket ndryshimet e reja tek Ferrari e kanë kthyer njëvendshen e kokuqes shumë konkurres. Pas fitores së dyfishtë në Singapor, skuderia nga maranello po paraqitet mirë edhe në provat e lira të ditës së premte në pistën e Soçit.

Ishte piloti Leclerc që e konfirmoi. Sipas pilotit të kokëkuqes sesioni i provave të lira të së premtes ishte vërtetë surprizuese. Makina kishte performancën më të mirë të këtij sezoni në provat e lira.

Edhe pse Ferrari ishte në një ditë mjaft të mirë karakteristikat e pistës favorizuar makinat Red Bull. Verstapen ndali hovin e Ferrarit duke shënuar një kohë mjaftë të shpejtë.

Mercedes duket se po ruan ritmin për provat zyrtare dhe garë. Provar zyrtare do të zhvillohen sot duke fillua nga ora 14:00- 15:00. Sipas parashikimeve mund të shoqërohen edhe me rreshje shiu.

MEDIA LINE NEWS