Fatjoni zihet keq me Melisën dhe lëshon gojën

Pasi Melisa aku zon Fatjonin se vepron me skenar në emision, Fatjoni jep deklaratën e papritur.

Those who pretend to be strong, sometimes are nothing", Fatjoni and Melissa  exchange kisses in the gym: Do you like it strongly? How are you in sex? -  Gossip

Fatjoni rikthehet në studio por duket i vendosur për të ndërprerë njohjen me Melisën. “Per Melisën nuk jam më, po të jetë për gocat e tjera, ndryshe do largohem”, thotë Fatjoni.

Megjithatë, deklarata e tij konsiderohet nga opinionisti Arjan Konomi si diçka e thënë në nerva e sipër dhe do të ndryshojë mendje.

Të shohim nëse Fatjoni do t’i qëndrojë deklaratës së tij apo do të ndryshojë mendje. Në një moment ai tha edhe s’jam lav*re dhe a të q*fsha ro….