Fat apo thjesht koincidencë: Foshnja lind në orën 7 e 11 minuta me peshë 7.11 pounds

Është fat apo thjesht koincidencë. Një foshnjë në SHBA ka lindur në 11-7-2019, në orën 7 e 11 minuta dhe peshon 7.11 pounds që kanë 3220 gram.

Vogëlushja e ardhur në jetë J’Aime Brown mori dhe një dhuratë nga rrjeti i dyqaneve ‘7-Eleven’ në SHBA, 7 mijë e 111 dollarë për shkollimin e saj.

Gjithashtu vogëlushes i janë bërë edhe shumë dhurata të tjera si rroba, pelena etj po nga rrjeti i dyqaneve. “U habita shumë kur më morën në tel dhe më dhanë lajmin e dhuratave që kishte marr vajza ime”- shprehet nëna për CNN.