Ezel baba për herë të parë, zbulohet gjinia e fëmijës
Ezel’ baba për herë të parë, zbulohet gjinia e fëmijës. Aktori i njohur turk, Kenan Imirzalioglu ose i njohur ndryshe si ‘Ezel’ pritet të bëhet baba për herë të parë shumë shpejt.
Bashkëshortja e Kenan, Sinem Global është në pritje të ëmbël. Lajmi është bërë publik nga miqtë dhe të afërmit e dyshes, të cilët kanë treguar se shumë shpejt familja e tyre do të zgjerohet me një vajzë.
Kenan dhe Sinem janë martuar 4 vite më parë e me siguri lajmi i fëmijës së parë i ka gëzuar pamasë.