El Shaarawy prane transferimit ne Seria A

El Shaarawy nuk deshiron te degjoje per oferta te tjera dhe kerkon vetem kalimin tek Roma ne dimer.

Edhe në sesionin kalimtar El Shaarawy ishte prane transferimit tek Roma, qe per te do te ishte nje rikthim. Sigurisht qe destinacioni eshte i preferuar, duke qene se verdhekuqt jane ne vendet e para te tabeles ne keto javet e para ne Seria A.

Madje ai u eshte pergjigjur tifozeve rreth pyetjes se kur do te kthehet ai ne Rome duke thene: “Shpresoj me 2 janar”.