Rama- PD: Votimi i 30 korrikut nuk e pengon këtë

Edi Rama sot u shpalli lufte shqiptareve. Populli sot eshte perballe armikut te vetem te tij Edi Rames.

Opozita e bashkuar eshte perballe tij me e vendosur se kurre. Edi Rama eshte shkaktari dhe pergjegjesi i vetem i konfliktit me te rende ku ka hyre vendi.

Edi Rama po sillet si armik i populli, i Kushtetutes dhe i paqes me shqiptareve ndaj do te trajtohet vetem si i tille dhe me zero tolerance.

Edi Rama nga sot e ka te hapur llogarine me cdo shqiptar dhe fundi i Byrose Politike do ti duket lule, kete s’duhet ta harroje kurre.

Gjeli i kotecit te rilindjes nuk tremb me as pulat, qe ka perqark e jo me shqiptaret qe kane pare plot coftira si ky.