Edi, populli jam! Nuk drejtohet qeveria dhe aktet normative nuk merren nga Facebook

Kryeministri edi Rama ka dalë përmes një lidhjeje të drejtëpërdrejtë nga facebook para disa minutave ku ka bërë me dije se tre operatorët telefonike kanë ulur me 30-50% ofertat mujore të internetit.

Ai ka bërë thirrje që të mos shfrytëzohet pa kriter përdorimi i tyre ndëraa ka inforuam se të gjitha mesazhety që mbërrijnë nga qytetarët lexohen dhe adresohen në institucionet përkatëse.

“Nga nesër kompanitë telefonike do të bëjnë oferta 30-50% më lirë, ju lutem kurseni ofertat e internetit, është koha për të bërë një besabesë, Kemi marrë me qindra komente që kemi një grup njerëzish që po i adresojnë në institucionet përkatëse. Ajo që është e rëdnësishme është që këtë kohë ta kalojmë të gjithë bashkë”.