Edhe tek Fakulteti Ekonomik studentët ngujohen në hollin e godinës

Grupe studentësh të Fakultetit të Ekonomisë kanë vendosur të ngujohen në hollin e godinës. Të rinjtë shfaqen duke shtruar batanijet në pllaka.

Shokë të tyre janë duke u përplasur me Policinë e Shtetit dhe rojet private në hyrjen kryesore, që e mbajnë të bllokuar për të mos lejuar shtimin e numrit të protestuesve.