Edhe kafshët festojnë Shën Valentinin

 

Krijesa nga e gjithë bota shfaqen duke u puthur dhe përkëdhelur me të dashurit e tyre. Sipas psikologëve është ende e panjohur nëse kafshët mund të përjetojnë marrëdhënie romantike, por ka pasur deri tani dëshmi që vërtetojnë se ata janë në gjendje të kenë të njëjtat emocione si njerëzit.

Madje, shumë prej tyre zgjedhin të jenë monogamë, duke kaluar jetën vetëm me një partner. Te kafshët kjo ndodh vetëm në 3-9% të rasteve, ndërsa te zogjtë mendohet se shifra arrin në 90%.

Edhe kafshët festojnë Shën Valentinin Edhe kafshët festojnë Shën Valentinin