E keni parë Arilenën si duket me tuta të shkurtra?

Arilena Ara është një nga këngëtaret më të mira shqiptare. Ajo së fundmi ka shkuar në Valbonë ndoshta për të kaluar një fundjavë çlodhëse në natyrën e mrekullueshme.

Si gjithmonë Arilena ka vendosur të ndajë me ndjekësit e saj disa foto të shkëputura nga Valbona.

Në foto, këngëtarja shihet e veshur me të shkurta dhe prapa kishte një natyrë shumë të bukur. Si duket, Arilena e do Tropojnë shumë.

E keni parë Arilenën si duket me tuta të shkurtra? E keni parë Arilenën si duket me tuta të shkurtra?