Studimi i Univeristeti te Singaporit: Ja kur do

Tre raste të reja me CoVid 19 dyshohet se janë konstatuar në Elbasan. Bëhet fjalë për një zonjë rreth 53 vjeçe dhe dy vajzat e saj.

Ndërsa bashkëshorti i zonjës ka dalë negativ.
Mësohet se zonja është punonjëse në një filial banke. Nesër pritet të vendosen hapat në vijim për punonjësit e tjerë të bankës.