Dolce & Gabbana zbulon koleksionin e ri nga 5 modele shqiptare në rivierën e Jonit

Koleksioni i fundit i rrobave të banjove Dolce & Gabbana përfaqësohet nga 5 modele shqiptare.

Zbulohen edhe emrat e bukurosheve të përzgjedhura nga firma e veshjeve, ato jane Gaciana Dema, Melisa Toska, Ergi Bardhollari, Bernarda Islamaj dhe Dorina Gegici. Seti i fotove është realizuar nga fotografi shqiptar Endrit Mertiri

Gjigandi i veshjeve italiane ka përzgjedhur rivierën shqiptare për të prezantuar koleksionin e ri të veshjeve.

Dolce & Gabbana zbulon koleksionin e ri nga 5 modele shqiptare në rivierën e Jonit