Derbi i madridit është duke u luajtur dhe emocionet nuk mungojnë.

Real Madrid ka arritur të marrë avantazhin me golin e Casemiros në minutën e 16-të pjesës sê parë. Por avantazh që nuk zgjati shumë pasi Griezman ka arritur të vendosë barazpeshë

Me këtë rezultat Real Madrid nuk arrin të kalojë të kalojë Atletikon duke u kënaqur me vendin e tretë në renditje.

MEDIA LINE NEWS| medialine.al