Dafina Zeqiri provokon me një selfie me intimo

Këngëtarja gjatë mëngjesit të sotëm ka publikuar fotografinë e radhës ku duket mjaft tërheqëse, ajo ka pozuar para një pasqyre vetëm në të brendshme duke vënë në fokus format e përsosura.

Dafina nuk i ka ndaluar projektet muzikore gjatë situatës së pandemisë. Këngëtarja ka publikuar gjithsej tre këngë për 2 muaj dhe secila pati arritje të kënaqshme sa i përket klikimeve.

Dafina Zeqiri provokon me një selfie me intimo