Ka ndodhur vetëm pak minuta më parë ku disa forca policie dhe makina civile kanë bllokuar hyrjen e makinave në sheshin qëndror para Hotel Skampa.

Akoma nuk dihen shkaqet e kētij bllokimi nga ana e policisë.

Efektive policia ka edhe ne te gjithe perimetrin e zonës nga të katërta anët.