Turizmi: Durresi dhe hotelet kanë pësuar rënie drastike në rezervime

Mëngjesin e ditës së premte tre punonjës të sigurisë në Portin e Durrësit janë arrestuar nga ana e Policisë.

Nuk ka shumë detaje për operacionin por mesohet se arrestimet janë kryer gjatë ditës së sotme.

Nuk dihet ende ngjarja në të cilën implikohen punonjësit e portit, por arrestimi i tyre është kryer me porosi të prokurorisë së Krimeve të Rënda.